JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL

15 kr. Daells Varehus trolde nisse. I super stand.

18 kr. Sød lille træ nissepige der sidder på et træhjerte. 11,5 cm. høj. Hun mangler en tråd så hun kan hænge, men den monteres nemt i hendes tørklæde. Tror hun oprindeligt er en Proba-nissepige.

30 kr. Virkelig smuk retro sivkrans med engle. Englene er ca. 12 cm. høje. kransens diameter er 24 cm. Sælges med æske, se næste billede.

30 kr. Virkelig smuk retro sivkrans med engle. Englene er ca. 12 cm. høje. kransens diameter er 24 cm. Sælges med æske, se også forrige billede.

20 kr. Fransk konge i træ. Rigtig pæn stand.

Samlet 50 kr. 8 små lygter designet af Anni og Bent Knudsen fra Kolding. Den ene lygte er ikke så pæn, men ellers er de i fin stand. Billede af æskens side på næste billede.

Samlet 50 kr. 8 små lygter designet af Anni og Bent Knudsen fra Kolding. Den ene lygte er ikke så pæn, men ellers er de i fin stand. Billede af de små guldlygter side på forrige billede.

40 kr. Fin mobile af Anni og Bent Knudsen fra Kolding. Der følger ingen æske med dette sæt.

Samlet 10 kr. Garnnisser med forklæde over de hvide kjoler.

Solgt 20 kr. 3 pink julemænd, de er specielle.. oprindelse ukendt, men Hong Kong er et godt bud. Højde 8 cm. En af mine søde kunder, skriver at nisserne er fra Daells Varehus, hun havde selv et par, da hun var barn.

Samlet pris 30 kr. Yndig engleorkester i hvid porcelæn, højde 7,5 til 9 cm. Der hører en solid juleæske med sættet, som der ikke er billede af.

25 kr. sættet. Kridhvide smukke japansk inspirerede engle. Kan bruges til juletræslys. Flot stand. Porcelæn.

12 kr. Ældre julebuk med plastikøjne og plastikbælte, som ikke kan ses på billedet. 55 kr. en af de vise mænd, Russisk? er lidt irret på toppen, som er messing, resten er i træ, har to små revner under halsen. Er ellers i ok brugt stand. Højde 13 cm.

Samlet pris 25 kr. To koglenisser i pæn brugt stand. højde 9 cm.

14 kr. Nisse på træstub. Højde 12 cm. Pæn stand.

24 kr. For parret. Begge nisser er i porcelæn, de er pæne med få aldersrelaterede spor. Begge nisser er til kertelys.

10 kr. pr. stk. Alle tee i super fin stand. Det lille hjerter er 14 cm på langs. Den lille klokkestreng med hjerter er 27 cm. lang. Den blå klokkestreng med kirke og huse er 23 cm lang.

20 kr. Super fin lille stof serviet med darla heste, kerter, julehjerter og juletræ. Ingen pletter. Har en fold i midten. 40x30 cm.

10 kr. fin serviet i bomuld. 37x28.

35 kr. fin broderet julepost. Juleposten kommer i for oven, fin snor, så al juleposten kan hænge. 15 kr. Julepost brodret med hvide sting og gule kanter - også i fin stand.

25 kr. for den fine nisse med de blå øjne og julesæk. 10 kr. Pong pong nisse, Hoved og krop i fin tråd, og et blåt juletræ, bud på oprindelse kunne være Hong Kong. Højde 9 cm.

Samlet 25 kr. Mus der kan holde om stearinlys eller rundt om lysene på de smukke svenske stager. Æsken følger med.

10 kr. pr. stk. 1 funny stager til juletræslys. ok stand. Højde 3 cm.

Solgt 20 kr. 4 træ nissepiger i æske. Fra Daells Varehus. Nissepigerne har forskellig hårfarve og virker ubrugte. Se også næste billede. Æsken er lidt mere brugt.

Sæt 165 kr. Holbøll nisse par på imponerende 33 cm fra fod til nissehuetop. Se også de to næste billeder, hvor de er sammen med et lidt mindre par og et af mærket under den ene fod. Der er mærker under begge nisser.

Sæt 165 kr. Holbøll nisse par på imponerende 33 cm fra fod til nissehuetop. Se også de andre billeder af nisserne og Holbøll mærket..

Sæt 165 kr. Holbøll nisse par på imponerende 33 cm fra fod til nissehuetop.

25 kr. parret. Skønne porcelæns julemænd med diglende ben, kan fint stå se næste billed. De er af nyere dato. En lille ridse på bagsiden af julemanden med træet, ellers rigtig fine. Højde 10 cm. uden ben.

Siden er sidst redigeret torsdag d. 19.marts 2020. 

Jeg har yderligere julevarer under fanen julekugler og kalendergaver. 

Du kan finde julebøger under fanen med bøger. 


Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

14.11 | 19:36

Det er helt ok, Lonnie. Tak for din tilbagemelding, underligt med de mails. Godt du fandt spillet 😊 jeg bor i Vorbasse. Mange hilsner Kirsten

...
14.11 | 18:41

Hej Kirsten
Laver lige en fortsættelse.
Jeg beklager al din ulejlighed med at finde mig. Når det så er sagt vil jeg høre Er du fra Næstved hilsen Lonnie

...
14.11 | 18:39

Hej Kirsten
Jeg troede du havde droppet mig. så jeg besluttede mig at gå på jagt efter spillet på de diverse loppemarkeder og var heldig at finde det.

...
14.11 | 17:31

Hej Lonnie. Jeg kan ikke sende mails til dig, de kommer retur. Vil du sende en sms til mig på 26829412. Beklager bøvlet. Mvh kirsten

...
Du kan lide denne side