JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL JUL

25 kr. rigtig fin og sød engel. 25,5 x 21 cm. flot arbejde - og ikke til at stå for.

Skønne gamle julekugler i orginal emballage. 40 kr. for 12 røde julekugler i lidt uens størrelse, æsken i offwhite karton. 35 kr. for 6 sølvfarvede kugler, på æsken står der made in GDR. 25 kr. for 12 små røde, guld og sølvfarvede kugler. Alle kugler bærer præg af alder og brug, men ikke slemt.

35 kr. smukt træstage par til alm. lys. Under bunden står der 1979, skrevet med tusch. Vejer ikke så meget, højde 13 cm. Se også næste billede.

35 kr. smukt træstage par til alm. lys. Under bunden står der 1979, skrevet med tusch. Vejer ikke så meget, højde 13 cm. Se også forrige billede.

10 kr. stk. Søde små nisser, nissen længst til ventre er af gibs/keramik. Sølvsnemanden er solgt. Nissen i midten er solgt og pigen yderst til højre er solgt.

15 kr. for sættet af forbavsede nisser. Højde 8 cm. i porcelæn hele og fine.

10 kr. for tallerken 15,5 cm. i diam., er håndmalet i 1985, pæn og fin. 10 kr. for nissen med lygten 8 cm. høj, også fin og hel.

25 kr. sættet. Kridhvide smukke japansk inspirerede engle. Kan bruges til juletræslys. Flot stand. Porcelæn.

10 kr. samlet. Skønt charmerende nissepar i træ. Den største er 9,5 cm. høj.

125 kr. Rigtig pæn cigaræske fra FDB Cigarfabrikken Esbjerg. Har indeholdt 50 Comtesse Mini - men er overgået til jule-lyseholder æske.

18 kr. Rigtig pæn og fin gibs nisse højde 13 cm., vist ikke så gammel, dog stadig med sjæl..

57 kr. 20 ældre lyseholdere, med patina og stearin, alle med grøn/grå kugle.

10 kr. samlet. fine strikkede engle. To af dem kræver et snapse-glas for at stå, den tredje har et sølv-underskørt der støtter. 7,5 cm. høje, rene og fine.

25 kr. samlet. Skøn musefamilie i porcelæn, hvor de ældste har en højde på 8 cm. Pæne og hele.

De to til venstre er solgt. 8 kr. stk. messing engle, de er tunge, 6 cm. høje. De to engle til højre er mere mørke i farven.

20 kr. pænt metal-fad, uden nævneværdige ridser. 30 cm i diam. Af nyere dato.

5 kr. for nissepigen(15 cm.) til ventre, 10 kr. for nissepigen, (20 cm. fra huens top) til højre. Begge to fine.

25 kr. Super sød bakke med få overfladiske ridser. 32 cm. i diam. Pobra metalbakke med tegning af Susanne Hartmann.

Reserveret til Ina. 25 kr. Super sød bakke med få overfladiske ridser. 32 cm. i diam. Pobra metalbakke med tegning af Susanne Hartmann '86.

10 kr. en glad hjemmelavet flok.

35 kr. for den fine røde tre-benede træstage, med få brugsspor 5,5 cm. høj. 20 kr. for porcelæns stagen med hjerter, kan bruges til fyrfadslys eller små kuglelys. 5 cm. høj, få indbyggede små brune pletter.

Er reserveret til Ulla 12 kr./stk. Paro made in Denmark stager til alm. lys. Med få brugsspor. 15 kr. for pakken med de 4 fine porcelæns-stager til kertelys. Er i original indpakningen, med prismærke fra Okholm boghandler i Vorbasse.

25 kr. smuk mørk nissedukke i hjemmestrikket tøj. Super sød og velholdt, 16 cm. høj og blød krop.

32 kr. /stk. Skønne svenske nissebørn. I porcelæn, 13 cm. høje, fine og velholdte. Under bunden står der Victoria Design Skanör.

15 kr. to flotte plastik julekugler med guldfiligran. I fin æske. Diam. ca. 6 cm.

20 kr. Glas med 8 bolcher der kan stå længe.. Fint lavet i stof.

15 kr. for sættet med nissebørnene. 14,5 cm. høje. Velholdte.

25 kr. parret. Skønne porcelæns julemænd med diglende ben, kan fint stå se næste billed. De er af nyere dato. En lille ridse på bagsiden af julemanden med træet, ellers rigtig fine. Højde 10 cm. uden ben.

35 kr./pr. æske. Fine dekorationer til ophæng. Alle består af 2 snemænd og en julemand. Er aldrig pakket ud. Må være af lidt ældre dato - der er ingen strejkode på.. Se en æske lidt tættere på - på næste billed.

35 kr. Pr. æske. Fine dekorationer - måler ca. 5,5 cm. i diameter. Se også forrige billed

10 kr. / stk. To små søde nisser. Den til ventre er af plastik, den højre er en lille "klemme" julemand. Højde ca. 7 cm. uden hue.

55 kr. /stk. To smukke engle søstre. De er til fyrfadslys. Hele og fine begge to, storesøster har dog en brandskade under kjolen, se et af de kommende billeder. Lille søster er med æske. Ved ikke hvor de kommer fra, men Daells Varehus er et godt bud. Se også de næste billeder.

55 kr. Storesøster er ca. 21 cm. høj. Hendes hår er anderledes end lillesøster. Ser ud til at være lavet, friseret i hånden.

55 kr. Storesøsters brandskade..

55 kr. Lillesøster er 17 cm. høj.

30 kr. Julemands-ophæng til børneværelset pænt, velholdt og godt lavet. På bagsiden er der fliseline. Se også næste billede.

30 kr. 82 cm. lang. Et rigtigt sødt ophæng.

10 kr. Æske med diverse julenips. Æsken er velholdt.

35 kr En samling med Dannebrogsflag, engle, nisser, håndlavede julestjerner, to kertestager, en lille bitte spånkurv. Det meste af ældre dato, kun de klippede nisser er årsunger... Se også næste billed.

35kr. Nærbillede af papirsvarene. Se også forrige billed.

30 kr. Håndlavede julehjerter og 10 mini julestjerner. Virkelig kønne, af ældre dato. Hanken ser ud til at være udskiftet, har en lidt anden farve end selve hjertet. Se også næste billed. Hjerterne er ikke så store, selve hjertet er ca. 6 cm. høj uden hank

55 kr. Lillesøster med sin æske.

21 kr. Porcelæns julemand i god stand. Der står 20/11 87 med blyant under bunden. Hel og pæn. Højde 12,5 cm.

Nissepigen yderst til højre er reserveret til Ina. 10 kr./stk. En engel og to nisser. Nissen i midten er gjort tung i bagen, så står hun bedre og nisse til højre har et skrab på næsen. Ellers fine og klar til julefest

Samlet pris 18 kr. To søde nissebørn på kælk, den ene med gave, den anden med gavesæk. Fine og velholdte, højde ca. 6,5 cm.

15 kr. 3 pink julemænd, de er specielle.. oprindelse ukendt, men Hong Kong er et godt bud. Højde 8 cm. En af mine søde kunder, skriver at nisserne er fra Daells Varehus, hun havde selv et par, da hun var barn.

30kr. Smukke gamle papirs julehjerter med julestjerner. Se også forrige billed.

12 kr. Ældre julebuk med plastikøjne og plastikbælte, som ikke kan ses på billedet. 55 kr. en af de vise mænd, Russisk? er lidt irret på toppen, som er messing, resten er i træ, har to små revner under halsen. Er ellers i ok brugt stand. Højde 13 cm.

Samlet pris 25 kr. To koglenisser i pæn brugt stand. højde 9 cm.

14 kr. Nisse på træstub. Højde 12 cm. Pæn stand.

18 kr. Krans i keramik, til juletræslys, Diameter 9 cm. Uden skår.

Vintage eller retro Nøddeknækkere.. begge til 30 kr. pr. stk. den orange er i plastik, den blå i træ.

10 kr. Nisse i valnød og med melpose. Rigtig fint lavet. Oprindelsen kender jeg desværre ikke. Står ikke så godt, et tidligere underlag er forsvundet. Men han er altså fin.

Reserveret til Anne Mette. 65 kr. Trommer i guld, alle med hank. Lidt brugsspor. Se billede.

10 kr. nissedukke i plastik. ok stand. 20 kr. nissefar med pibe, også i plastik. Højde 12 cm.

nissen til ventre er solgt. 10 kr. Pong pong nisse, Hoved og krop i fin tråd, og et blåt juletræ, bud på oprindelse kunne være Hong Kong. Højde 9 cm.

10 kr. pr. stk. 1 funny stager til juletræslys. ok stand. Højde 3 cm.

Samlet pris 18 kr. 4 sivklokker med kugle til at ringe med, af ældre dato. Højde 9 cm.

Samlet 45 kr. 3 glasengle med guldkjoler. Æsken følger med. De er hele og fine.

Samlet pris 15 kr. 2 porcelæns-gæs med rød sløjfe. Fin brugt stand

35 kr. Skøn velholdt sivkrans med gamle piberenser nisser. granen er langtids-holdbar og i plastik. Det røde satinbånd som kransen hænger i, er af nyere dato. diameter 15 cm.

24 kr. pr. stk. Begge nisser er i porcelæn, de er pæne med få aldersrelaterede spor. Begge nisser er til kertelys.

12 kr. pr. stk. Fine, hele keramik nisser. Højde 7 cm. de vil pynte på julebordet.

Nissepigen og englen til højre er reserveret til Hanne Fra venstre: 15 kr. Keramik stage-nisse med spids rød hue, stagen er til julelys. Højde 8 cm. 15 kr. pr. stk. bly porcelænsengle.

Samlet 10 kr. Garnnisser med forklæde over de hvide kjoler.

15 kr. samlet. Skønne piberensere med siv.

5 kr. samlet. søde små piberenser-nisser

10 kr. fin stolt nisse med en lille stok, han er i keramik, hel og fin. Højde 10 cm.

18 kr. Sød lille træ nissepige der sidder på et træhjerte. 11,5 cm. høj. Hun mangler en tråd så hun kan hænge, men den monteres nemt i hendes tørklæde. Tror hun oprindeligt er en Proba-nissepige.

20 kr. smuk gammel rød træsko i træ... Vurderer den er ret gammel, årene kan ses og det gør den kun kønnere. Farven en dyb mørkerød.

Er solgt til Maria. 25 kr. samlet. små fine gran nisser med filthuer og træhoveder. Har vist aldrig været pakket ud. Højde ca. 8 cm.

5 kr. for den grønne kugle med julemand, 20 kr. pr. stk. for de 4 kugler med motiver. 40 kr. for reflektor kuglen, som er sølvfarvet på bagsiden.

5 kr. pr. stk. for de 8 røde kugler, som alle er i pæn stand. 15 kr. pr. stk. for de 4 kugler med glimmer.

30 kr.Smuk reflektor julekugle Den er sølvfarvet, indeni er den grøn, lys rød og i midten orange. Vurderer at den har en del år på bagen, den er lidt slidt i kanten. 25 kr. Sølv julekugle med glimmer og lidt hvid pynt. Er også ret gammel, der er affarvet bånd til.

55 kr. Virkelig smuk retro sivkrans med engle. englene er ca. 12 cm. høje. kransens diameter er 24 cm. Sælges med æske, se næste billede.

55 kr. Virkelig smuk retro sivkrans med engle. englene er ca. 12 cm. høje. kransens diameter er 24 cm. Sælges med æske, se også forrige billede.

Samlet 25 kr. Mus der kan holde om stearinlys eller rundt om lysene på de smukke svenske stager. Æsken følger med.

Samlet pris 45 kr. Yndig engleorkester i hvid porcelæn, højde 7,5 til 9 cm. Der hører en solid juleæske med sættet, som der ikke er billede af.

Samlet pris 50 kr. Håndmalede juleklokker, farven er lys fersken. Ikke så gamle.

Samlet pris 42 kr. Et sæt ældre rød/orange julekugler med sølv-striber. I pæn brugt stand.

Samlet pris 150 kr. Ældre, meget smukke julekugler i super stand. Æsken følger med. Se også næste billede.

Samlet pris 150 kr. Ældre, meget smukke julekugler i super stand. Æsken følger med. Se også forrige billede.

3 kr. pr. stik. Smukke træ kniplepinde. Er det en juleting? Tja, der kommer vel an på, hvad man sætter dem sammen med..

Samlet pris 25 kr. Anne Beate lysestager. Pæn brugt stand. Der er kun mærke under den ene.

4 kr. pr. stk. Messing klemme lyseholdere til kertelys. Alderen har jeg svært ved ar bedømme, de er i pæn stand.

samlet pris 60 kr. 4 rigtig smukke julekugler med æske. Kuglerne er lavet i Tyskland af K&S Rosenheim. Æsken er uden stregkode.

De to yderste engle til 12 kr. pr. stk. Den lille pige i midten 15 kr. hun er 5,5 cm. høj. Englen til venstre har lidt misfarvning i toppen. Ellers er alle i fin form..

25 kr. Messing mus, 5 cm. høj. Er fra Sverige, mærkat i bunden kan ses på næste billede.

25 kr. Messing mus, 5 cm. høj. Er fra Sverige, Musen i bunden kan ses på forrige billede.

30 kr. for den søde julemus i plastik. Højde 7 cm. - i fin stand. Nissepigens er solgt. 15 kr. for den lille julemand med pakke, 6 cm. og i fin stand

15 kr. Kerte stager formet som stjerne. stadig i emballage. 12 kr. Røde porcelæns kertestager også i uåbnet emballage.

25 kr. 4 træ nissepiger i æske. Fra Daells Varehus. Nissepigerne har forskellig hårfarve og virker ubrugte. Se også næste billede. Æsken er lidt mere brugt.

25 kr. 4 træ nissepiger i æske. Fra Daells Varehus. Nissepigerne har forskellig hårfarve og virker ubrugte. Se også forrige billede. Æsken er lidt mere brugt.

Jeg har yderligere julevarer under fanen bøger og herefter julebøger. Sådan håber jeg at hjemmesiden er mere overskuelig for dig. 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Hanne Lomholdt | Svar 17.10.2015 08.12

Kære Kirsten,vil gerne bestille og høre til priser på noget.. Trænissen med siv sko-træfuglen med brev i munden-de 2 træengle-plastiklottet .. Kh Hanne

Kirsten 17.10.2015 09.19

De er reserveret til dig. Er ikke hjemme denne weekend 😄 tak for din søde besked

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

31.12 | 13:38

Hej Gitte. Ja, jeg har et par stykker. Sender dig en mail om et øjeblik. Mvh Kirsten

...
30.12 | 12:16

Hej, Er Nissen fra Timsgård stadig til salg ? Mvh Gitte Agerup

...
26.12 | 21:56

Hej Michella. Mange tak for din henvendelse. Jeg tjekker og du får en mail fra mig i morgen. Mvh Kirsten

...
26.12 | 19:22

Hej Kirsten.
Jeg søger ælle bælle bog nr 113, "Shhh nu skal du sove". Jeg skulle vel ikke være så heldig at du har den på lager? ☺️
Med venlig hilsen
Michella

...
Du kan lide denne side