Brugte bøger

"Jan med slukkede lanterner" Genoptryk fra 2006. Ubrugt.

"Lille Eddie" af Carolyn Haywood. Rigtig fint eksemplar, udgået bibiloteksbog fra 1965

"Pigerne fra Storskoven - fortælling for piger" af Inga Hother. Fra 1973, rigtig fin bog med få brugsspor - den er lidt løs i ryggen.

"That's it" af Steen Harbild m.f. fra 1995. Rigtig fin. Begynder engelsk bog, god til lidt ekstra snak om og på engelsk - fra ca. 5. klasse.

"Pyt! sa' Per til kongen og andre folkesagn" ved Alfred Jeppesen fra 1968. Rigtig fin med sort hvide tegninger

"Huck Finn" af Mark Twain. Ungdommens forlag - 5. oplag. Rigtig fin bog med få brugsspor.

"Den sidste mohikaner" af James Fenimore Cooper. Ungdommens forlag - 1. udgave. Fin og velholdt. Med gode tegninger af Andreas Hauge.

"Liselotte og garaffen" af Hans Peterson. Gyldendal 1963. Navn på forsiden, skrevet med blyant ellers pæn og velholdt. 123 sider.

"Sikke solen skinner" af Josef Capek. Gyldendal 1965. Forsiden er revet en anelse, hvor der har stået et navn og ryggen har et lille riv øverst. Ellers pæn. En læs selv bog eller højtlæsning til de lidt yngre børn. 86 sider

"Tom og hans jet u-båd" af Victor Appleton. Winthers forlag 1954. Siderne er gulnet og omlagets forside har et lille riv. Ellers rigtig pæn og velholdt.

"Verner og Soffe" af Jacob Clausen. Forum 1982. Mange fine tegninger i bogen. Egner sig godt til højtlæsning. Lidt nusset på for- og bagside, virker ellers ikke til at være læst i.

"Pigen, der samlede på alt - og andre godnat historier" af Elisabeth Stiemert m.f. Borgen 1975. Fine farvetegninger i bogen. Udgået biblioteksbog. Pæn. 64 sider

"Frøken Vips skriver dagbog" af Lisa Eurén-Berner. Chr. Erichsens Forlag 1953 2. oplag. Bagsiden er nusset, kanterne er lidt bøjet og der er navn i. Ellers pæn.

"Vips" af Inger Juul. Ungdommens forlag 1. oplag. Siderne er lidt gulnet ellers rigtig pæd og velholdt.

"Mistænkt" af Karen Holger-Jensen. H.Hagerup's Forlag 1947. Rigtig pænt eksemplar især i fht. alderen.

Alle ungdomsbøgerne koster 10 kr. 😀
Beskrivelse af den enkelte bog er nedenunder hvert billede. Vil du vide mere om bøgerne eller har du brug for flere billeder, så send mig en mail, så svarer jeg hurtigt tilbage.
Leder du efter bestemte bøger, kan det være jeg har den i mit lager... eller jeg kan kigge efter den, når jeg er ude på bog-shopping...

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Charlotte Margrethe Christensen | Svar 26.09.2019 10:18

Hej Kirsten.
Jeg vil gerne købe din bog: Lotte Ligeglad af Karin Michaëlis
Vh. Charlotte

Kirsten 26.09.2019 20:12

Hej Charlotte. Mange tak for din henvendelse, du hører fra mig i morgen. Mvh Kirsten

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.09 | 14:27

Hej Rikke. Mange tak for din henvendelse. Jo, dem skulle jeg have. Tjekker når jeg er hjemme fra arbejde senere i dag. Mvh Kirsten

...
26.09 | 13:07

Hej

Er disse stadig til salg?

...
13.08 | 22:10

daxi bogen trut og totte den er i samme serie som missebogen nummeret til misseboger er på trut og totte bogens bagside. den jeg købte er ikke den rette .

...
06.08 | 14:34

jeg har bestilt 2 bøger der hedder misse tvillinger tror at det er den jeg søger. omslaget er meget li det jeg husher.
trut og totte bogen havde jeg også, jeg m

...
Du kan lide denne side