Gamle og sjove sjældenheder

60 kr. Malebog med dyr og ABC af Nete Agger. Stavnsgaards Kunstforlag alder ukendt. Meget fin gammel malebog, som der ikke er malet i.. Nogle sider er sort hvid og de andre er farvet af forlaget. Se også de næste 2 billeder.

60 kr. Malebog med dyr og ABC af Nete Agger. Stavnsgaards Kunstforlag alder ukendt. Meget fin gammel malebog, som der ikke er malet i.. Nogle sider er sort hvid og de andre er farvet af forlaget. Se også de 2 andre billeder af bogen.

60 kr. Malebog med dyr og ABC af Nete Agger. Stavnsgaards Kunstforlag alder ukendt. Meget fin gammel malebog, som der ikke er malet i.. Nogle sider er sort hvid og de andre er farvet af forlaget. Se også de 2 andre billeder af bogen.

75 kr. Bogstav-bogen af Christy Bentzon, ill af Marie Hjuler. Forlag Wilhelm Hansen, 1933. Hardback med gulnede aldersrelaterede pletter, navn på forsiden og omslagets første side. Ellers i pæn stand, især alderen taget i betragtning.

65 kr. Den levende ABC med alene og uret af Ejvind Petersen. Forlaget Haase 1959. Hardback i rigtig pæn stand. Bagerst er urets viser sat fast med tape.

195 kr. Den røde ballon af Albert Lamorisse. Martins forlag 1968. 3. oplag, hardback. Lidt stød øverst og nederst på ryggen. Ellers rigtig pæn.

65 kr. Glade sommerbørn af Ann Justina og Niels Rydeng. Forlaget Litas. Første side med ris nederst på siden ellers rigtig pæn hardback. Stort format.

145 kr. Pat og Kavat - to abedrenges glade Æventyr af Olof Grytt. Wilhem Hansen, Forlag, København 1948. Stort format, hardback. Forsiden er lidt buet, noget nus ellers rigtig pæn.

145 kr. Bente og Rufus - en julefortælling af Susanne Lassen. Gyldendal 1933. Tværformat, hardback med få gulnede pletter. Super pæn stand.

130 kr. Fredriks første feriedag af Kjeld Simonsen og onkel Tare. rigtig pænt hæfte i stort format. Historierne er skrevet i rim. Alder ukendt.

140 kr. Vandreturen af Aage Hermann, ill af Pålson. Stort tværformat i tykt karton. Historien er skrevet i rim, tegningerne er skønne, store og farverige. De midterste sider er løse, ellers i rigtig fin stand.

110 kr. En stjerne historie for mindre børn af Riberholt. C. Ferslew & co's Forlag. 1944. Rigtig pænt eksemplar. Er et usædvanligt dejligt hæfte med en god historie og smukke tegninger.

95 kr. Prins Valiant og forræderne. Serie hefterne nr. 18. oktober 1944. Pæn brugt stand. Sidste side er lidt medtaget.

60 kr. Sikke et roderi af Bent Sort. Hardback fra Branner og Korch. Alder ukendt, men der bruges dobbelt å i bogen. Pæn stand med alle sider. Se også næste billede.

60 kr. Sikke et roderi af Bent Sort. Hardback fra Branner og Korch. Alder ukendt, men der bruges dobbelt å i bogen. Pæn stand med alle sider. Se også forrige billede.

45 kr. Mukkerla's ude i skoven. Tekst og tegninger af Bjørn Wiinblad og Rasmus Naver. Alder ukendt, men der bruges dobbelt å i bogen. Hardback, den er godt brugt og har mange brugsspor, er stadig mere end læseværdig, ikke en bog der ses ret tit.

125 kr. Legetøjsland. Billedbog - hvert billede en historie. Alder ukendt, men der bruges dobbelt å i hæftet. er som nyt, sjælden kvalitet med den alder.

60 kr. Flugten til Amerika af Chr. Winter, tegninger af Agnes Willadsen. Fint hæfte, det mangler det øverste af ryggen. Næsten som ny indeni.

85 kr. Det lille tog af Lois Lenski. Tværformat, hardback fra Illustrationsforlaget. Ryggen er lidt medtaget ellers i rigtig pæn stand.

55 kr. Slæden som løb sin vej. Genfortalt fra engelsk af Margrete Marstrand, ill af Lars Wangensten-Berge. Illustrationsforlaget Hardback i tværformat. Pæn brugt stand, enkelte spor af blyant.

75 kr. Fem små Kinamenn af Claire Huchet Bishop og Kurt Wiese. Forlaget Damm fra Norge. Super dejlig bog. Den har brugsspor, men er stadig fin især alderen taget i betragtning.

45 kr. Fortællinger for børn af J. Krohn. Nordisk forlag, 4. oplag. Hardback, forsiden og ryggen er ikke så pæn. ellers virker bogen som ulæst..

45 kr. Sneglen som ikke havde noget hus af Kirsten Aakjær. P.Haase & søns Forlag 1956. Pænt hæfte med enkelte skrammer og et par små stempler.

35 kr. Bogen om Yvonne, Verdens yngste Tryllekunstnerinde. Hæfte fra 1943. Hæftet er lidt medtaget og de inderste sider er løse. Stadig meget læseværdigt - sjov historie om et barneliv fra cirkus - set fra forsiden af medaljen, naturligvis..

45 kr. Rafaelis: Børnevers og Børnesange. Ill af Marie Hjuler. Hæfte fra Gyldendal 1949. Omslaget lidt nusset ellers i rigtig pæn stand.

35 kr. Glade børn spiller. Et Artus hæfte, Mørks Musikforlag. Ukendt årstal, men der bruges dobbelt å i hæftet. I pæn brugt stand.

55 kr. Børneviser, tekst og tegninger af Mogens Lorentzen, musik Knudåge Riisager. Gyldendalske Boghandel Nordisk Forlag 1936. Hardback udg. i 5000 eksemplarer. Spor af blyant på de to første sider ellers i rigtig pæn stand. Er er stort format.

35 kr. Vore gamle børnesange af louis Levy og Helge Bonnén. Udg. af Heinr. Jessens Chokolade Fabrik. Hæfte i rigtig pæn brugt stand. Der er blyantspor på forsiden.

35 kr. Den lille billedbog. Koen, hesten, anden, kaninen og grisen i farver. Paperback med tykke kartonsider. Alder ukendt, men der bruges dobbelt å i bogen.

30 kr. Lise Lotte af Maj Lindman. Hardback fra illustrationsforlaget. Årstal er ukendt, men der bruget dobbelt å i teksten. En lille fin historie fra en svunden tid.

35 kr. Dukkebogen, Ingeborg Olrik. ill af Finn Henning Lauridsen. hardback fra Forlaget Aros, 1962. Et lille stykke nederst af ryggen mangler. Lidt nusset på omslaget ellers i pæn brugt stand.

45 kr. Mogens Missekat og musene. Jens Sigsgaard, ill af Hans-Dieter Schwarz. Hardback fra Altberliner Verlag 1973. Næsten som ny. Super fine tegninger, bogen er usædvanlig dejlig..

15 kr. Mis med de blå Øjne. Tekst og tegninger af Egon Matthisen. Gads Forlag 4. oplag fra 1967. ryggen er væk og der er spor af tusch på første side, ellers ok.

35 kr. Rejsen til verdens ende, Gunnar Skjönsberg, tegninger af Rita Rapp. Gyldendal. Hardback i serien Rollinge Bøgerne. Pæn brugt stand.

35 kr. De lykkelige Ugler, en hollansk fortælling illustreret af Celestino Piatti. Forlaget Artakon, 1966. hardback, udg. bibl.bog. Pæn brugt bog med fantastiske tegninger.

45 kr. Ole Lukøje illustreret af Kaj Beckman. Gyldendal 1969. Hardback. Omslaget er en anelse brugt, ryggen har lidt stød. Men ellers i rigtig fin stand, er som ny indeni og dufter også helt ny.

Denne side indeholder nogle af de ældste bøger jeg har. Nogle er næsten 100 år gamle. Mange af bøgerne er sjældne og er efterhånden rigtig svære at finde. Priserne på disse bøger ligger derfor også i den lidt tungere ende.

Har du brug for flere billeder eller yderligere information, hører jeg meget gerne fra dig.

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...

Kirsten Hammond Andersen | Svar 27.08.2021 18:13

Hej Kirsten
JEg vil gerne købe alle dine bøger illustreret af Louis Moe. Samlet pris? Forsendelse
mvh
den anden kirsten

Kirsten 27.08.2021 23:31

Hej (den anden) Kirsten 😀 Tak for din henvendelse. Du hører fra mig igen i morgen, så sender jeg dig en mail. Mvh Kirsten

Gitte | Svar 11.05.2020 10:48

Hej Kirsten Har du evt. en bog af Inger Nordentoft ABC 1 til salg ? Hilsen Gitte

Kirsten 11.05.2020 20:53

Hej Gitte. Mange tak for din henvendelse. Jeg har desværre ikke ABC 1 i mine gemmer. Håber du finder den et andet sted. Mvh Kirsten

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.09 | 14:27

Hej Rikke. Mange tak for din henvendelse. Jo, dem skulle jeg have. Tjekker når jeg er hjemme fra arbejde senere i dag. Mvh Kirsten

...
26.09 | 13:07

Hej

Er disse stadig til salg?

...
13.08 | 22:10

daxi bogen trut og totte den er i samme serie som missebogen nummeret til misseboger er på trut og totte bogens bagside. den jeg købte er ikke den rette .

...
06.08 | 14:34

jeg har bestilt 2 bøger der hedder misse tvillinger tror at det er den jeg søger. omslaget er meget li det jeg husher.
trut og totte bogen havde jeg også, jeg m

...
Du kan lide denne side